Home » Bruidswerk

Bruidswerk

De datum is bekend. De jurk, het kostuum, de locatie, de auto zijn inmiddels besteld. En nu nog de bloemen!
Aan de bruidskleding wordt veel aandacht besteed. Speciaal maatwerk. Daar hoort ook een bijzonder bruidsboeket bij. Speciaal voor jullie. Uniek en eenmalig. Passend bij de uitstraling, lichaamsbouw en kleding van de bruid. Gekenmerkt door stijl, persoonlijkheid, kwaliteit en puurheid. Gemaakt van seizoensbloemen van de beste leveranciers. Dit boeket speelt jarenlang een hoofdrol op foto's en in de herinnering. Anders dan anders. Maar voor een gewone prijs.


Klik op een foto voor een vergroting


Voor de mooiste dag van uw leven zorgt Libel Bloemenatelier in Leusden voor een heel bijzonder bruidsboeket. Wilt u een simpel, romantisch of heel uitbundig boeket. Wij kunnen een boeket helemaal naar uw wensen maken. Uiteraard kunt u ook voor de sfeervolle aankleding van uw trouwlocatie bij ons terecht. In overleg met het bruidspaar kunnen we zorgen dat de verschillende bloemdecoraties perfect op elkaar zijn afgestemd. Van corsages, autoversiering, trouwlocatie, dinerstyling tot strooibloemen.

Libel Bloemen in Leusden zal er graag aan bijdragen om van uw trouwdag een heel bijzondere te maken. Neemt u contact met ons op voor een afspraak om tijdens een vrijblijvend gesprek de vele mogelijkheden met u door te nemen. Niet bij de toonbank van een winkel even iets uitzoeken, maar samen de tijd nemen om tot een compleet plaatje te komen. Dit kan ook in de avonduren of tijdens het weekend in het atelier in Leusden plaatsvinden.